Inbjudan till Vårmötet i Svensk Ishockey Medicinsk Förening (SvIMF) 23 maj 2025.
Välkommen till vårt Vårmöte.
Det äger rum på Hotell Scandic Anglais på Humlegårdsgatan 23,102 44 Stockholm.
För de medicinska teamen i SHL, är detta möte obligatoriskt. Varje klubb måste ha någon representant närvarande.
Varmt välkomna även representanter från SDHL och de Allsvenska klubbarna.
Vår Mötesagenda är:
09.00-09.15 Samling med kaffe.
09.30-10.00 SHL info av Johan Hemlin och/eller Gizela Ahlgren Bloom.
10.00-10.30 DJO/Enovis.
10.30-11.00 Kaffe.
11.00-11.30 Bengt Gustafsson m.fl.
11.30-12.30 Egen tid för diskussioner Fysios.
12.30-13.15 Lunch.
13.15-14.00 Höftsymposium Tobias Wörner Sjukgymnast PhD.
14.00-14.30 Kaffe.
14.30-15.15 Forts. Höftsymposiet Anders Stålman, Docent Specialist i ortopedisk kirurgi.
15.15-15.45 Skaderegistret.
15.45-16-00 Frågestund
OBS!!!
Angående tidigare utskick om att träffas redan torsdag kväll 22 maj, för en gemensam middag. Många har anmält sitt intresse, men eftersom det var länge sedan vi frågade om intresset, kan mycket ha hänt på vägen, så vi behöver en ny anmälan till middagen på torsdag kväll. Tyvärr har inte Scandic rättigheter att sända den VM match vi hade hoppats få se, så vi får glädjas åt varandras sällskap och en god middag.
Kl 18:00 ses vi som önskar på hotellet, för en gemensam middag.
DJO/Enovis har mycket generöst erbjudit sig att sponsra middagen för oss.
Det är enbart våra medlemmar som blir sponsrade, så om någon anhörig önskar deltaga, så får vederbörande betala middagen själv.
Vi kommer att äta en trerätters middag, med det lilla vinpaketet till. Kostnad utan sponsring är 880 kr/person.
Hotellet vill ha in valet av meny, kött eller fisk, så de kan förbereda. De vill också veta om någon har allergier.
Meny
KÖTT
Förrätt -Kryddrimmad laxrygg med ärtkräm, forellrom, syrad gurka. Frasiga dillnudlar och krasse.
Varmrätt-Örtstekt svensk tenderstrip med frasig potatisvåffla, ragu på rädisor, kronärtskocka och svartrot samt brynt smörsås.
Dessert-Mördegstartalette med rabarberkompott, vispad vaniljmascarpone och rostad vit choklad.
FISK
Förrätt Tartar på saltbakad gulbeta med ramslök och rädisa, syrad morot, vattenkrasse, puffad potatis samt rökt dijonnaise
Varmrätt-Rimmad torskrygg med potatisbakelse smaksatt med kummin och cheddar sant blåmusselsås och fänkålscrudité
Dessert-Choklad och karamellkaka med mandel samt salt karamellsås och kristalliserad mjölkchoklad
Alltså
Tacksam föranmälan till Vårmötet och /eller middag på torsdag kväll, med önskemål om meny, senast tisdag 22 april.
Välkommen önskar styrelsen genom
Elisabet Henefalk elisabet.henefalk@gmail.com